18-6-'15 RGI SA gaat vooruit en gaat verder

Zoals eerder vermeld heeft RGI SA besloten te stoppen met hun aanbod van teak investeringen en we zouden kijken naar alternatieven met betrekking tot uw investering in de RGI SA projecten. Om een lang verhaal kort te maken: we hebben geen goede alternatieven in uw beste belang gevonden betreffende uw investering.

Zoals eerder vermeld heeft RGI SA besloten te stoppen met hun aanbod van teak investeringen en we zouden kijken naar alternatieven met betrekking tot uw investering in de RGI SA projecten. Om een lang verhaal kort te maken: we hebben geen goede alternatieven in uw beste belang gevonden betreffende uw investering en daarom hebben we besloten, na het maken van de verschillende berekeningen, dat RGI SA zelfstandig zal doorgaan met het onderhoud van de plantages en - wanneer de plantage oud genoeg is – met het kappen en verkoop van de teak. Zoals u weet heeft RGI SA een belang van 10% in de kap inkomsten, dus hoe hoger de omzet, hoe groter het voordeel voor de investeerder. Met andere woorden er is een gezamenlijk belang.

Voor alle duidelijkheid: natuurlijk heeft deze beslissing voor u als investeerder geen negatieve gevolgen. Door de reacties die we ontvangen hebben van sommige cliënten  beseffen we dat onze communicatie niet erg duidelijk is geweest. In de afgelopen maanden hebben we gebruik gemaakt van Öko-Life als intermediair voor de cliënten. We willen meer verbonden zijn en nauwer contact hebben met onze cliënten. Om die reden zullen we ons team versterken met een Nederlands sprekende medewerker (Communication Officer) voor een betere en meer intensieve communicatie met onze klanten. U wordt geïnformeerd wanneer hij/zij zal beginnen bij RGI SA.

Zodra onze Communication Officer aanvangt in Costa Rica zal de communicatie tijd zijn van 15.00 tot 18.00 uur (Nederlandse tijd zone); buiten deze uren is communicatie alleen mogelijk via de e-mail. info@rgisa.com

We hopen dat we de communicatie kunnen verbeteren door het nemen van deze maatregelen en zullen u op de hoogte houden, via onze RGI SA website, zodra er nieuws is. In het derde kwartaal van dit jaar kunt u een nieuwsbrief verwachten om u een update te geven van de plantages

 

Met vriendelijke groet,

Bjorn A. Jakobsen

Reforestation Group International SA
Santa Rosa, Costa Rica

 

Voor de Nederlandse versie (PDF) klik hier

Go back